We dansen elke donderdagavond vanaf 19.15 uur in de Herberg in Cuijk.

In Nijmegen dansen we op vrijdagavond vanaf 19.30 in het OBG. De zaal is een kwartier van te voren open.

Wil je ook jezelf het cadeau doen van de dans van het leven, kom dan wekelijks dansen. Het heeft je zoveel te geven...

Profiteer van de opstartkennismakingsactie van 1 proefles gratis en dan 3 lessen voor €30,- in Cuijk en €35,- in Nijmegen

 

Neem je contact met me op, als je iets zou willen weten of bespreken?

Nijmegen OBG

Ik zal altijd vóór we gaan dansen iets vertellen over de les. We geven elkaar dan ook even de ruimte om misschien iets te delen.
De les duurt zo'n anderhalf uur. Maar we nemen de tijd. Het kan ook zomaar een keer wat later worden voor we de muziek uitzetten. De les heeft een zekere structuur. Na verloop van tijd zul je het herkennen en gaan waarderen. Maar ook afwijkingen van die structuur zullen langs komen.

Biodanza is een vorm van dansen waar de meeste mensen wat langere tijd voor nodig hebben om echt te kunnen voelen wat het met je doet. Na één keer meedoen weet je dat nog niet echt. En elke avond is ook weer anders. Daarom bied ik de 3-lessenkaart aan om de kennismakingsperiode te stimuleren en financieel aantrekkelijk te maken. Voor de weekgroep kun je je aanmelden voor een eerste gratis 'proefles' vóór je kiest of je de 3-lessenkaart neemt.

Lees ook de 'Spelregels'

Als je interesse hebt in Biodanza en een van mijn weekgroepen, neem dan contact met me op via de mail of mobiel.

Omdat ik het prettig vind om van te voren te weten met wie we zullen dansen, is het belangrijk dat ik op de hoogte ben van je komst. Het geeft ook de voorkeur om, als je in de groep meedanst, je af te melden als je niet komt.  Als er lessen niet doorgaan zal ik dat mededelen op pagina nieuws en in een mailbericht.

Locatie dansen: De Herberg, Markt 3, 5431EC Cuijk Tegenover de huisartsenpraktijk en Apotheek. We hebben ruime parkeergelegenheid op het Marktplein.

Locatie Nijmegen: OBG Nijmegen. Prof. Cornelissenstraat 2, 6524PJ Nijmegen. Ook hier is altijd wel een parkeerplek te vinden en er stopt een bus elk uur recht voor de deur, buurtbus lijn 7.