jongetje

Binnenkort ook in Nijmegen!

Nu ik twee jaar een groep heb in Cuijk en ik mijn opleiding tot facilitator aan het afronden ben, kan ik ook uit gaan kijken naar een mooie ruimte om in Nijmegen biodanza mogelijk te maken. Mijn wens is daarin: voldoende ruimte, sfeer, aanwezigheid van muziekinstallatie en privacy. Ik ben er 100% zeker van dat dat helemaal goed gaat komen!

Als je interesse hebt in biodanza in Nijmegen, neem dan contact met me op. Dan kan ik je op de hoogte houden van mijn stappen. Het is voor mij ook leuk om een beetje te weten waar de interesse ligt. En let vooral op mijn nieuwsberichten hier op mijn website!

Met de weekgroep in Cuijk dansen we op donderdagavond om 19.15 uur. 

We zijn met een mooi aantal mensen die de wonderlijke reis van het proces van bevrijding aan  gaan met elkaar en wekelijks willen dansen. Er is altijd ruimte voor iemand die nieuwsgierig is en wil komen proberen. We hebben één keer per maand instroommogelijkheid.

Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact met me op. Ik kan wellicht helpen om jezelf van eventuele drempelvrees te bevrijden…

AGENDA

Komende data: 22 augustus, 29 augustus, 12, 19 en 26 september

5 september dansen we niet. De zaal ligt precies aan de markt waar ze dan met de kermisopbouw bezig zijn…We slaan een weekje over en pakken op 12 september de draad weer op.

 

Meld je aan

Doe mee
Biodanza