jongetje

Binnenkort ook in Nijmegen!

Inmiddels heb ik dik twee jaar een groep in Cuijk. Een fijne warme groep mensen met wie ik graag nog jaren samen door dans en groei.

Gesterkt door mijn ervaring en de vrijheid door het afronden van mijn opleiding, kon ik eindelijk uit gaan kijken naar een mooie ruimte om in Nijmegen biodanza mogelijk te maken. Mijn wens was daarin: voldoende ruimte, sfeer, aanwezigheid van muziekinstallatie en privacy. En die plek heb ik gevonden!

Studio Tangible aan de van Welderenstraat 113 is een mooie danssalon waar wij prachtige avonden zullen gaan beleven.

Als je interesse hebt in biodanza in Nijmegen, neem dan contact met me op en reserveer al vast in je agenda:

vanaf 7 januari 2020 op dinsdagavond 19.30 uur, biodanza in de stad 😊

 

Met de weekgroep in Cuijk dansen we op donderdagavond om 19.15 uur. 

We zijn met een mooi aantal mensen die de wonderlijke reis van het proces van bevrijding aan  gaan met elkaar en wekelijks willen dansen. Er is altijd ruimte voor iemand die nieuwsgierig is en wil komen proberen. We hebben één keer per maand instroommogelijkheid.

Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact met me op. Ik kan wellicht helpen om jezelf van eventuele drempelvrees te bevrijden…

AGENDA

De komende weken dansen we in principe elke donderdagavond met de weekgroep.

December is ook zo’n fijne tijd om te dansen. Hopelijk lukt het op 5 december ook, verder de 12e en 19e. Daarna houden we wel even een winterstop rond de feestdagen. Op 26 dec en 2 januari is de weekgroep in winterslaap…

 

Meld je aan

Doe mee
Biodanza