jongetje

Krachtige Kleurrijke kennismaking zondag 2 februari

Op zondag 2 februari

Wil je eens meedoen met biodanza, weer eens een zondagmiddag dansen of wil je een kennis meenemen naar een biodanzasessie, dat kan. Op zondag 2 februari organiseer ik een mooie workshop voor mensen die het voor het eerst doen en ook voor mensen die het wel vaker doen. Ook heel leuk om met twee voor de prijs van één te dansen. Het zogeheten introducee-effect. Neem iemand mee die je graag wil laten beleven wat biodanza is. Vrijblijvend en vooral ongedwongen.

Van 15.00 tot 17.30 uur. Zaal open om 14.30 uur.  Gezellig kopje thee met iets lekkers na.

Kom je alleen, dan kost het €12. Voor twee is het €16 of één strip

Meld je je even aan als je wil komen?

 

Sinds januari 2020 ook in Nijmegen!

Inmiddels heb ik twee en een half jaar een groep in Cuijk. Een fijne warme groep mensen met wie ik graag nog jaren samen door dans en groei.

Gesterkt door mijn ervaring en de vrijheid door het afronden van mijn opleiding, kon ik eindelijk uit gaan kijken naar een mooie ruimte om in Nijmegen biodanza mogelijk te maken. Mijn wens was daarin: voldoende ruimte, sfeer, aanwezigheid van muziekinstallatie en privacy. En die plek heb ik gevonden! Studio Tangible aan de van Welderenstraat 113 is een mooie danssalon waar wij prachtige avonden zullen gaan beleven.

 

Instromen in Cuijk of Nijmegen

We zijn met een mooi aantal mensen die de wonderlijke reis van het proces van bevrijding aan  gaan met elkaar en wekelijks willen dansen. Zowel in Cuijk als Nijmegen. Voorlopig is er altijd ruimte voor iemand die nieuwsgierig is en wil komen proberen. We hebben regelmatig instroom mogelijkheid.

Als je interesse hebt in biodanza in Nijmegen of Cuijk, neem dan contact met me op!

 

AGENDA

De komende weken dansen we in Nijmegen op dinsdagavond en in Cuijk elke donderdagavond.

Op 25 en 27 februari is er geen les vanwege de krokus (carnavals)vakantie

NB  Ik reageer altijd binnen 24 uur op een melding of verzoek via het contactformulier. Wanneer je niets van me hoort, stuur dan alstublieft een berichtje of bel me even op nummer 06-83586219.

Meld je aan

Doe mee