jongetje

Start nieuw dansseizoen

In september gaan we weer dansen in de zaal. Voor Cuijk is dat in de herberg waar we al dansten. In Nijmegen heb ik gekozen voor een nieuwe plek: de Nicolaaskapel in het Oud Burger Gasthuis.

Beide groepen hebben ruimte om nieuwe deelnemers te ontvangen, dus je bent van harte welkom om je aan te melden voor een proefles. Bel of mail me voor informatie en contact.

Biodanza in Cuijk en in Nijmegen

Augustus 2020

De afgelopen maanden hebben we geen lessen gedanst, helaas, vanwege de maatregelen door het corona virus. Het was gezamenlijke onze verantwoordelijkheid om  er zorg voor te dragen dat we deze periode goed door kwamen. Juist het contact met elkaar, wat we zo koesteren in biodanza, moesten we op andere manieren beleven. Hoe mooi was en is het om te zien dat veel mensen elkaar opeens met een oprechte namasté groeten.

De mensen van mijn groepen hebben zo nu en dan een mooie gedachte of een fijn stukje muziek van mij ontvangen. En het wekelijks dansen hebben we opgepakt in onze huiskamers via ZOOM.

In juni dansten we  eenmaal ter viering van het eind van dit vreemde dansseizoen in een tuin in Cuijk met de mensen die zich al verbonden hadden.

Nu richten we weer op de start van het nieuwe seizoen in september.

NB  Ik reageer altijd binnen 24 uur op een melding of verzoek via het contactformulier. Wanneer je niets van me hoort, stuur dan alstublieft een berichtje of bel me even op nummer 06-83586219.

Meld je aan

Doe mee

Informatie voor de deelnemers:

Biodanza is een manier van samenzijn die draait om het samenzijn. In tijden van corona afstand krijg je dan hele rare dingen. Met de vereniging voor biodanzadocenten en de overkoepelende federatie van dansscholen, is afgesproken dat we geen contactlessen geven zolang dat niet is toegestaan. Als dansscholen scharen we ons bij de contactsport scholen die binnen sporten. Per slot is dat ook wat wij doen…

Inmiddels zijn de maatregelen verzacht en is contactdans toegestaan. Vóór en na het dansen moeten we wel de anderhalve meter afstand betrachten. We hebben respect voor de wens tot afstand van elk individu en gaan daar op organische wijze mee om. Ook tijdens het dansen blijven we in afstemming met elkaar. Dat doen we binnen biodanza altijd al, dus we oefenen daar fijn verder in door.