jongetje

Biodanza in Cuijk en in Nijmegen

Inmiddels heb ik twee en een half jaar een groep in Cuijk. Een fijne warme groep mensen met wie ik graag nog jaren samen door dans en groei. We dansen in een fijn danslokaal aan de Markt in Cuijk.

Gesterkt door mijn ervaring en de vrijheid door het afronden van mijn opleiding, kon ik eindelijk uit gaan kijken naar een mooie ruimte om in Nijmegen biodanza weer mogelijk te maken. Sinds januari dit jaar vormt er zich een mooie groep in Studio Tangible aan de van Welderenstraat. Het is een mooie intieme danssalon, midden in de stad.

We zijn met een mooi aantal mensen die de wonderlijke reis van het proces van bevrijding aan  gaan met elkaar en wekelijks willen dansen. Zowel in Cuijk als Nijmegen. Voorlopig is er altijd ruimte voor iemand die nieuwsgierig is en wil komen proberen. We hebben regelmatig instroom mogelijkheid.

Als je interesse hebt in biodanza in Nijmegen of Cuijk, neem dan contact met me op!

In Nijmegen dansen we op dinsdagavond en op donderdagavond in Cuijk .

Situatie maart 2020

Uiteraard is er de komende weken geen les. Ik heb op 13 maart de lessen al stil gezet. We mogen allemaal niet verantwoordelijk zijn voor het doorgeven van het corona virus. Wel is het onze verantwoordelijkheid om samen er zorg voor te dragen dat we deze weken goed doorkomen.

Juist het contact met elkaar, wat we zo koesteren in biodanza, zullen we op andere manieren beleven. Hoe mooi is het om te zien dat veel mensen elkaar opeens met een oprechte namasté groeten.

De mensen van mijn groepen gaan zo nu en dan een mooie gedachte of een fijn stukje muziek van mij ontvangen. Als je dat ook zou willen maar (nog) geen deelnemer van een van de groepen bent, neem dan contact op via de link. Uiteraard is die link ook bedoeld voor informatie en ander contact.

Ik zal, zodra ik er kijk op heb, op deze pagina én aan de deelnemers van mijn groepen doorgeven wanneer de lessen weer beginnen.

NB  Ik reageer altijd binnen 24 uur op een melding of verzoek via het contactformulier. Wanneer je niets van me hoort, stuur dan alstublieft een berichtje of bel me even op nummer 06-83586219.

Meld je aan

Doe mee