jongetje

Buiten dansen 22 mei 2021

Zaterdagmiddag, in het pinksterweekend gaan we lekker buiten dansen.  Buiten in de zon, in de frisse buitenlucht. Heerlijk biodanza weer in haar echte vorm te genieten. Ik bied een mooie kans om misschien voor de eerste keer mee te doen en een nieuwe danservaring op te doen. En het is een heerlijke mogelijkheid voor de dansers die al meer dan een jaar niet hebben kunnen dansen. Om weer te voelen hoe het ook al weer eens was...

Mijn dansschool 'Heeldanserij' bestaat in mei 4 jaar. Dat wil ik graag buiten vieren, zo mogelijk met de blote voeten in het gras. We hebben een prachtige locatie gevonden, vlak buiten Cuijk. La Tertulia aan de Hantert 6 in Cuijk  😊 https://www.la-tertulia.nu/

We dansen in een tuin met een hegje er omheen. Daar is een tuinhuisje met afdakje. Wat bomen in de tuin en nog veel meer heerlijks. Indien noodzakelijk is er ook schaduw genoeg. Het gras is vol, de lente is vol en wij zijn vol vertrouwen en vol energie om weer samen te dansen. We nemen daarbij de mogelijkheid om te dansen met ieders persoonlijke toegankelijkheid.

Zet maar vast in je agenda: 's middags, 22 mei. Bij slecht weer schuiven we twee weken.   Meer informatie volgt nog.

Tot nader order, helaas nog even geen wekelijkse biodanza lessen in de zaal.

Ik bied elke donderdagavond ZOOM lessen. Via internet komen we samen op t beeldscherm en dansen we een soort biodanza, wat ik met alle plezier 'heeldansen' noem. Als je interesse hebt om dat te proberen, stuur me dan een bericht via het contactformulier. Wellicht is het precies fijn voor nu, voor jou.

De groep heeft ruimte om nieuwe deelnemers te ontvangen, dus je bent van harte welkom om je aan te melden voor een proefles. Bel of mail me voor informatie en contact.

Biodanza in Nijmegen

Met al mijn liefde ben ik (nadat ik in maart wegens de maatregelen heb moeten stoppen) in september ook weer een groep gestart in Nijmegen, in het OBG. Tot mijn spijt heb ik vanwege persoonlijke omstandigheden deze groep na enige weken moeten ontbinden. Zodra de omstandigheden zich verbeterd hebben zal ik bericht uitdoen aan iedereen die zich ooit gemeld heeft voor biodanza in Nijmegen. Uiteraard komt er dan weer een stevige aankondiging alhier op de website en in andere media.

Voor biodanza in Nijmegen, check www.biodanza.nl en vind mijn collega Julia Arnscheidt of andere collega's in Arnhem of Haren bij Oss.

De zaal in Cuijk is overigens slechts op 7 minuten lopen vanaf t station 😉 en terug kun je altijd met mij meerijden naar Nijmegen...

Blog augustus 2020

De afgelopen maanden hebben we geen lessen gedanst, helaas, vanwege de maatregelen door het corona virus. Het was gezamenlijke onze verantwoordelijkheid om  er zorg voor te dragen dat we deze periode goed door kwamen. Juist het contact met elkaar, wat we zo koesteren in biodanza, moesten we op andere manieren beleven. Hoe mooi was en is het om te zien dat veel mensen elkaar opeens met een oprechte namasté groeten.

De mensen van mijn groepen hebben zo nu en dan een mooie gedachte of een fijn stukje muziek van mij ontvangen. En het wekelijks dansen hebben we opgepakt in onze huiskamers via ZOOM.

In juni dansten we  eenmaal ter viering van het eind van dit vreemde dansseizoen in een tuin in Cuijk met de mensen die zich al verbonden hadden.

Nu richten we weer op de start van het nieuwe seizoen in september.

NB  Ik reageer altijd binnen 24 uur op een melding of verzoek via het contactformulier. Wanneer je niets van me hoort, stuur dan alstublieft een berichtje of bel me even op nummer 06-83586219.

Meld je aan

Doe mee

Meer informatie voor de deelnemers:

Biodanza is een manier van samenzijn die draait om het samenzijn. In tijden van corona afstand krijg je dan hele rare dingen. Met de vereniging voor biodanzadocenten en de overkoepelende federatie van dansscholen, is afgesproken dat we geen contactlessen geven zolang dat niet is toegestaan. Als dansscholen scharen we ons bij de contactsport scholen die binnen sporten. Per slot is dat ook wat wij doen…

(najaar 2020) Inmiddels zijn de maatregelen verzacht en is contactdans toegestaan. Vóór en na het dansen moeten we wel de anderhalve meter afstand betrachten. We hebben respect voor de wens tot afstand van elk individu en gaan daar op organische wijze mee om. Ook tijdens het dansen blijven we in afstemming met elkaar. Dat doen we binnen biodanza altijd al, dus we oefenen daar fijn verder in door.